Хотел

Хотел за кучета

Ако ще празнувате празниците извън града или ще почивате на море или планина, но няма кой да се грижи за вашите четириноги приятели , не се притеснявайте! Нашият екип ще се погрижи за това! При нас те ще се чувстват уютно, ще бъдат разходени , нахранени и напълно обгрижвани

При настаняване на всяко животно трябва да бъде представен паспорт , в който да са отбелязани необходимите ваксини и обезпаразитявания , а при липсата им могат да бъдат извършени на място от нас с препарат по ваш избор. В цената за престой е включена и храна от нас – гранулирана или мокра храна (ProPlan или Gosbi exclusive grainfree)

Куче до 20 кг
20.00 лв./ 24 ч.

Куче над 20 кг
25.00 лв./ 24 ч.

Хотел за котки

Представяме Ви най-новият сектор от хотела ни за домашни любимци, предназначен специално за КОТКИ и дребни животни. Изградихме чисто нови просторни и уютни боксове в отделено помещение, където вашите мъркащи любимци да си почиват на спокойствие, докато Вие празнувате, пътувате по работа или се наслаждавате на ваканцията си! Предимството котките да прекарват престоя си в отделни боксове, а не свободно пуснати с други животни е , че така се изключва риска от предаване на паразити, инфекциозни заболявания (които може да нямат видими клинични признаци) и физическо нараняване .

При нас те ще бъдат обгрижвани и хранени с храни от най-висок клас на #Pro Plan и #Gosbi

Настаняване
15.00 лв./ 24 ч.

Цената включва храна и консумативи

Ако желаете да се възползвате от нашите услуги или имате въпроси, свържете се с нас на телефон: 0879 00 00 79